03 март 2011

Новости в Нова телевизия

Нова телевизия ще качи на екран нови лица в началото на пролетния телевизионен сезон. Всъщност те са познати на зрителите, а новостите ще бъдат свързани с ангажиментите им. Ето какви ще са промените:

Като водещи на сутрешния блок влизат Цвета Кирилова и Евгени Генчев, а падат Витомир Саръиванов и Ели Гигова. Новите почват на 7 март. Вито и Ели относеха не малко критика за тандема си, но едва ли ще изчезнат съвсем от ефира. Тяхното бъдеще обаче е неясно.

Цвета Кирилова има опит като водеща на новините. Евгени Генчев пък е репортер с опит в отразяването на политически и социални събития. Сутрешните блокове са ключови във формирането на общественото мнение, така че от Нова отново ще заложат на сериозните лица с опит и познания в политиката.

"Часът на Милен Цветков" се връща на екран. Журналистът приключи с ангажиментите си към първия сезон на "Екип 5" по БНТ1. В Нова телевизия той ще води ток-шоуто си от 16:30 до 17:30 часа всеки делничен ден. Предаването тръгва от 21 март.

"На инат" с магарето Марк О'Селски минава от ТВ7 в Нова. Виртуалният образ ще бъде подпомаган от Силвия Драгоева, както и малък бенд, предвождан от гласа на тазгодишната победителка в българския формат на Евровизия - Поли Генова. Започва на 21 март - всеки делник от 23:00 часа. Злободневен хумор.

2 коментара:

Unknown каза...

Ох, гледам го този нов сутрешен екип и се чудя дали ще издържи до септември,когато обикновенно правят нова смяна.Този пич приличащ на младия Цв.Цв. и девойката ще бъдат изядени с парцалките от аудиторията пенсионери и "редовни" зрители,както и от абонираните за ударната доза сутрешна политика -депутати,анализатори и прочие сган.
Не разбраха ли от Нова,че за сутрешен блок трябва опитен екип,а не експерименти с невинни лица водещи до поредната загуба на рейтинг.

Ънноун каза...

хаха, дай им шанс:) Виж Виктор Николаев как мишкуваше в Канал 1, а сега разцъфна в btv и громи злодеите един след друг :)