12 ноември 2010

Намерихте ли си Джи точката?

Ако още не сте я намерили, потърсете си я на g.life.bg.

Уебът е средата на неограничените възможности и тук всеки може да обменя информация по темите, които са му интересни. Затова има и толкова много уеб медии, които се занимават с все по-специфични тематики.

Много медии се занимават с вълненията на жените, но само една е насочена толкова конкретно и професионално към пластичната хирургия. Сайтът естествено покрива и други аспекти на женския живот като здравето, секса, модата и лайфстайла.

Автори са няколко прекрасни дами (бивши мои колеги) с опит в онлайн журналистиката и най-важното - с компетентно мнение по разглежданите теми. Идеолог на проекта е Мария Чолакова.

"G.life.bg е резултат от двегодишни проучвания и посещения в най-популярните клиники по пластична хирургия и дерматология. Първоначалния замисъл беше да бъде телевизионно предаване, но след това осъзнах, че моят таргет (жени 18-45 градско население) са активни интернет потребители и така се ориентирах към нета", коментира Мария.

"Джи точка" не е ТВ предаване, но в сайта има и ще има достатъчно видео материали, които да онагледяват темите и които да информират читателките.

"Наред с разкрасителните процедури, ние ще се грижим и за здравето на жените с помощта на мамомози, гинеколози и други специалисти", казват още от новата медия.

Сайтът има профил и във Фейсбук, където има 134 фена към момента на публикуването на този пост.



Подобни публикации:
Новото предаване на Карбовски
Новият сайт на Крум Савов
Собствена онлайн медия - уелкъм ту дъ джънгъл

1 коментара:

Ани каза...

Ехааа, браво на Мария - тя върви последователно по пътя, който е избрала! :-)