12 декември 2010

Новото предаване на Лора Крумова

Стартира новото предаване на Лора Крумова. Бившето лице на сутрешния блок по Нова Телевизия вече води неделен сутрешен блок по БиТиВи, който се казва "Тази неделя".

Първата добра новина е, че стилистите не са злоупотребили с прическата на Лора, каквото се случваше при конкурентите. Втората добра новина е, че предаването има по-широк профил на аудиторията, тоест не се говори за обувки, маникюр и очна линия. Не толкова добрата новина е, че предаването няма заряда и темпото на "Сблъсък", което вероятно ще остане рейтинг рекордьор в този часови отрязък още дълго.

Събеседниците в пилотното предаване не бяха никак лоши. Стартира се в студиото с разговор на живо с италианския певец Ал Бано. Мина се през два записани панела с шампиона в клас супермото Ангел Караньотов и с пребитата преди година манекенка Деси Зидарова.

След това в студиото влезе петролният магнат Денис Ершов, а последното интервю беше в кабинета на съветника на Симеон Сакскобургготски Спас Георгиев. За финал - очерк на Джулиан Асандж - създател на сайта Wikileaks, и още малко за Влади Ампов - Графа.

1 коментара:

limonadko_ каза...

Тази Лора Крумова,много бързо ще падне от ефир си мисля.
Аз по заспало предаване несъм гледал.
От БТВ много бързо ще реагират си мисля.....